Lediga jobb

Jobba hos på Bamsesågen

VI SÖKER MONTÖR/SVETSARE

Lediga jobb Skellefteå
Vi behöver förstärkning till vårt arbetslag. Kanske är det dig vi söker!


Montör/svetsare

Vem är du
Vi söker dig som är tekniskt intresserad, lösningsfokuserad och har hög arbetsmoral. Dina arbetsuppgifter är varierande och det kommer att vara både mindre detaljer och även kompletta maskiner som ska monteras, samt övriga arbetsuppgifter som förekommer inom verkstadsindustri. För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad och utstråla arbetsglädje. Du har eget driv och är kreativ. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra. Du känner dig trygg i en roll som innebär mycket eget ansvar. Du är mån om att bara det bästa lämnar vår verkstad.

Dina kvalifikationer
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av montering från tillverkningsindustrin. Goda kunskaper inom svetsning av MIG/MAG är ett krav samt B-körkort.

 Låter det intressant?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum är snarast möjliga. Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickar du till: info@bamseprodukter.se Ansökningarna kommer att behandlas löpande.


Om oss
Vi tillverkar, utvecklar och säljer småskaliga sågverk, med cirka 30 års erfarenhet så är vi en sågverkstillverkare att lita på. Våra sågverk är idag starka varumärken och uppskattas av våra kunder som producerar sitt eget virke med hjälp av våra produkter.

Kontaktpersoner
Gunilla Marklund, gunilla@bamseprodukter.se