Lediga jobb Skellefteå

Jobba hos på Bamsesågen

VI SÖKER PERSONAL

Lediga jobb Skellefteå
Vi behöver förstärkning till vårt arbetslag. Kanske är det dig vi söker!


Verkstadsarbetare

Vem är du
Vi söker dig som är lösningsfokuserad och har en hög arbetsmoral. Dina arbetsuppgifter är varierande med både framtagning av material, tillverkning montering och svetsning. Vi söker en verkstadsarbetare med goda svetskunskaper.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad och utstråla arbetsglädje. Du har eget driv och är kreativ. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra. Du känner dig trygg i en roll som innebär mycket eget ansvar. Du är mån om att bara det bästa lämnar vår verkstad.

Dina kvalifikationer
Det är meriterande med tidigare bred erfarenhet av tillverkningsindustrin. Goda kunskaper inom svetsning av MIG/MAG är ett krav samt B-körkort.

 Låter det intressant?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum är snarast möjliga. Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickar du till: gunilla@bamseprodukter.se Ansökningarna kommer att behandlas löpande.


Om oss
Vi tillverkar, utvecklar och säljer småskaliga sågverk, med cirka 30 års erfarenhet så är vi en sågverkstillverkare att lita på. Våra sågverk är idag starka varumärken och uppskattas av våra kunder som producerar sitt eget virke med hjälp av våra produkter.

Kontaktpersoner
Gunilla Marklund
Tel: 0910-88019
E-post: gunilla@bamseprodukter.se