Sågverkskampanj – tillbehör till Bamsesågen på köpet

Bamseprodukter Julkampanj 2024 04 Bamsetillbehör webb ver1

 TILLBEHÖRS­KAMPANJ 

Passa på – köp ett kedjesågverk och få trycksmörjning på köpet och 50% rabatt på automatning till Bamsesågen modell 7 och 9 meter!

Nu kör vi en sågverkskampanj som inkluderar funktionella och värdefulla tillbehör till de olika modellerna av Bamsesågen. Köper du modell 6 meter, 7 meter eller 9 meter skickar vi med helautomatisk trycksmörjning för sågkedjan och svärdet. För modell 7 meter och 9 meter så får du dessutom 50% rabatt på automatning för sågbänken.

MODELL 6 METER
VÄRDE 3.560:-
inkl moms
Trycksmörjning

 
MODELL 7 METER
VÄRDE 9.875:-
inkl moms
Trycksmörjning
50% på Automatning
MODELL 9 METER
VÄRDE 9.875:-
inkl moms
Trycksmörjning
50% på Automatning
Bamsesågen

Sågbänkar i mycket kraftig konstruktion!

Sågbänkarna är tillverkade av svenskt stål som blivit elförzinkade och sågbalken som är i en hel längd är helt i äkta rostfritt stål. Det är en fördel när man behåller sågbalken i en hel längd så blir det inget speciellt slitage på lager som sitter i åkvagnen på varje maskin när den rullar över en skarv.

7meter Sågbänk Bamsesågen Sågverk utan logo

REKOMMENDATIONER OCH TIPS

  • Vi rekommenderar sågbänkar med 3 stycken stocklyftare för bästa möjliga måttnoggrannhet. Vi säger att man ska kunna såga virke inom +/- 1 mm utan problem.
  • Tänk på att ifall du vill komplettera med en till enhet så kommer den att stjäla en bit av såglängden, då varje maskin behöver parkeringsyta på sågbalken.
  • På en 7 meter sågbänk rymmer man två maskiner och vill man använda sig av alla tre maskinerna (kedjesåg, klingsåg och timmerfräs) så behövs en sågbänk på 9 meter.

KUNDANPASSAT EFTER BEHOV

Vi tillverkar och monterar sågbänkar efter dina behov och kan bygga långa sågverk som 10, 12, 14, 16 och 18 meter.

Tillsammans med dig kommer vi fram till den bästa lösningen om hur många stocklyftare som behövs och hur sågverket ska vara konstruerad för att klara din specialsågning.

Fler produkter till kampanjpris!