Ny video: Alstor 822

Alstor 822 Miniskotare med timmer

Alstor 822 är en stor skogsmaskin i ett litet format

Se video på nya Alstor som är en stor skogsmaskin i litet format. Den optimala miniskotaren för stora vindfällen till smidig och skonsam gallring.

Alstor 822

Efterföljaren till succémaskinen Alstor 821 är här, den helt nya maskinen Alstor 822 har optimerats för att underlätta och förbättra för föraren. Den nya generationen Alstor har ett helt nytt framchassi där den avtagbara bukplåten skapar mycket goda förutsättningar för enkel service. Förarergonomin har optimerats med utökad förvaring, plant golv, förbättrad körposition och bättre access i och ur maskinen på bägge sidor. Dragkraften är kraftigt förbättrad med en Yanmar 24 hk motor samtidigt som den nya variatorn ger bättre kontroll och kraft i svår och avancerad terräng, även där man inte trodde sig kunna komma fram. Den nya förenklade drivlinan ger bättre bromsförmåga och skapar bättre servicevänlighet och tillförlitlighet. Nya Alstor har nu också elektrisk låsbara differentialväxlar vilket ger ännu bättre smidighet och framkomlighet samtidigt som det blir ännu mindre avtryck i skog och mark.

Boggielådorna är i kraftig höghållfasthetsstål och maskinen har midjestyrning och en hög markfrigång. Den kraftiga kranen och 2,5 tons lastkapacitet gör att du kan hämta grovt timmer och samtidigt vara mycket smidig i din gallring, samtidigt som maskinen är skonsam mot miljön

Missa inga filmer – Prenumerera på vår YouTube-kanal!

LÄS MER