Virkesbrist skapar stor efterfrågan på småskaliga sågverk

Timmer Timmerhogar Ute Skog Stamning 3 webb

Vi går för högtryck och levererar sågverk som aldrig förr, 2021 blir ett rekordår!

Pandemin skapade ett ännu större intresse för våra sågverk. Genom pandemin som resulterade i mindre resor, så skapades ett ännu hårdare tryck då drömmen om ett sågverk blev sann för många som kanske fick mer tid i sin vardag. Med höjda priser på trävaror så har trycket på våra småskaliga sågverk blivit ännu mer efterfrågade.

Höga virkespriser ökar trycket på småskaliga sågare

Vi märker av ett rejält ökat tryck hos våra kunder som bedriver sågning som verksamhet vilket vi tycker är oerhört kul, vi växer tillsammans med våra kunder. Många sågverksägare som bedriver legosågning berättar om att man i många fall blivit nedringda av nya privatkunder som söker sågat virke.

Förädla skogen – Såga ditt eget virke

Allt fler upptäcker hur roligt och lönsamt det är att vidareförädla sin egen skog. Vi har bandsågverk och kedjesågverk för alla typer av sågning, vare sig du ska börja legosåga eller hobbysåga. Våra enmanssågverk är effektiva och användarvänliga in i minsta detalj.

Längre leveranstider än normalt

Under hela 2021 så har vi haft ett hårt tryck för våra duktiga medarbetare, det handlar om att serva kunder, ta emot beställningar, tillverka och montera samt skicka produkterna till våra kunder i hela norden. I många fall så har pandemin även skapat materialbrist och längre leveranstider ifrån våra leverantörer som kan resultera i längre leveranstider. Beställ ditt sågverk i tid, kontakta oss redan idag.

Du kan enkelt och tryggt beställa dina produkter på bamseprodukter.se när det passar dig. Har du frågor, behov av hjälp eller annan support så kan du maila till så hjälper vi dig så fort vi kan!

LÄS MER OM VÅRA SÅGVERK