Svensktillverkade timmervagnar från Kranman

Kranman Branson 5025c T5000ex

Vi har levererat svensktillverkade timmervagnar från Kranman under flera år till nöjda kunder över hela Sverige.

I Kranmans kompletta sortiment så finns det en vagn som passar till de flesta behoven. Griplastarvagnarna finns med och utan drivning, det finns insatsflak, fjärrstyrd hydraulvinsch och flera andra smarta tillbehör som underlättar din framtagning av timmer i tuff skogsterräng.

Svensktillverkade timmervagnar från Kranman

Med över 20 års erfarenhet av utveckling och tillverkning var Kranman först i världen med produktion av hydrauliska griplastare för fyrhjulingar. Som ett resultat av detta så är man idag en ledande leverantör av skogsvagnar. Kranman utvecklar därför ständigt sortiment och är den givna leverantören för dig som vill ha kvalitet, funktion och personlig service. Kranmans ATV-sortiment består idag av allt ifrån griplastarvagnar till timmer- och flakvagnar.

2001 tillverkade Kranman världens första Griplastarvagn till ATV. Då Kranman alltid har arbetat med kundnära produktutveckling så lanserades 2005 den första traktorvagnen med samma höga prestanda och funktion som ATV-vagnarna. Välj Kranman när du satsar på kvalitét. Vagnarna från Kranman hämtas vid vår fabrik, alternativt att vi skickar vagnen med transport.

SKOGSVAGNAR

Järnhästen – Tillbehör

Kranman Timmervagn T1100

20 700 kr

Järnhästen – Tillbehör

Kranman Skogspaket KP1110

42 900 kr
92 700 kr
114 800 kr
125 900 kr
179 900 kr

Läs mer