Ny webbplattform med säker e-handel

Webb

Ny hemsida för skogsprodukter, sågverk och träförädling!

Du besöker nu vår nya webbplattform, välkommen!
– Den nya webbplattformen bamseprodukter.se är ett naturligt steg i den digitala satsningen. Med cirka 30 års erfarenhet av småskaliga sågverk så vill vi också visa våra produkter på ett lika bra sätt som dem förtjänar, vi kommer att fortsätta att vara i framkant och vidareutveckla sidan framöver säger Joakim Marklund, marknadsansvarig.

Specialister på småskaliga sågverk
Idag är vi störst på småskaliga sågverk inom Sverige där vi har det absolut största utbudet av kedjesågverk och bandsågverk i form av tre märken. Och det är därför viktigt att kunna visa sågverken på en bra och användarvänlig plattform. Vi erbjuder allt från enklare sågverk för den enskilda skogsägaren som ska producera virke för ett eget husbehov till den mer industriella användaren som söker en stor utrustning med hög kapacitet och avancerade tillbehör.

Swisha betalningen på motorsågskedjan
På den nya webbplattformen har ett stort fokus legat på att förbättra nätbutiken och betallösningarna. Vi samarbetar med en av Sveriges största leverantörer när det gäller säkra kortbetalningar och vi erbjuder nu även swish och kortbetalning som ett alternativ till fakturaköp. Den nya e-handeln bamseprodukter.se erbjuder produkter inom skogsbruk och träförädling som små skogsmaskiner, sågverk, skärverktyg som sågkedjor och bandsågblad till reservdelar och tillbehör. Sortimentet är stort och idag är det cirka 2000 produkter. Vi vill vara en komplett leverantör till skogsägaren och den självverksamme skogshuggaren och kommer kontinuerligt att fylla på nätbutiken med produkter.