Förmånlig finansiering från 0% ränta

Finansiering

Vi hjälper dig med förmånlig finansiering på små skogsmaskiner, hyvlar och alla våra sågverk.

Delbetalning

Vi erbjuder dig mycket förmånliga köp med avbetalning på maskiner och sågverk till 0% ränta under 12 eller 24 månader. Vi kan även skräddarsy delbetalningen så att den passar just dig, vi samarbetar med Wasa kredit och Nordea Finance. Avbetalning liknar ett vanligt banklån, där du äger utrustningen och gör avskrivningar. Välj mellan en uppläggningstid som passar dig. Rekommenderad kontantinsats är 20 procent av objektets pris.

Kontakta oss för mer information och förslag på finansiering.

Leasing

Leasing är ett enkelt och förmånligt sätt att köpa maskiner på, utan att behöva binda ditt företags kapital. Vi samarbetar med Wasa och Nordea Finance. Leasing är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Tas vanligtvis inte upp som en tillgång i din balansräkning och belastar inte företagets långfristiga skulder. Leasing binder inte kapital och är lätt att budgetera.

Kontakta oss för mer information och förslag på finansiering.

Faktura

När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan få en faktura på ditt köp som är på 10 dagar som betalningsvillkor. När du är ny kund hos oss så gör vi alltid en kreditupplysning.

TRAK MET Bandsågverk Tillbehör Spånlåda Bandsågverk Trak Met Sågverk Stockbandsåg

Läs mer