Ny video: Trak-Met TTP-600 Standard sågverk

Trak Met TTP 600 standard bandsagverk

Trak-Met TTP-600 Standard med hydraulik är ett professionellt sågverk i premiumklassen

Trak-Met är ett mycket stabilt bandsågverk. Sågverket finns i olika storlekar, från enklare modeller till hydraulisk stockhantering och frammatning.

Kraftfull och snabb hydraulik

Fullt hydrauliskt system på alla verktyg gör stockhanteringen snabb och effektiv.  All stockhantering sker från en och samma plats, där du har dina reglage. Du lyfter upp stocken, vänder den, roterar och låser fast den med hjälp av de kraftiga och hydrauliska verktygen. Du reglerar sidoanhållen upp/ned med hydrauliken, justerar topp/rotändan och kan även köra timret med nivårullen med drivning. Paketet innehåller: 1 st stockspännare, 1 st stockvändare/kedjeroterare, 1 st nivårulle, 1 st nivårulle med drivning, 4 st sidoanhåll och 1st stocklyftare för lastning.

Anpassa sågverket efter dina behov

Det finns möjlighet att välja bort hydrauliska verktyg från sågbänken eller lägga till ytterligare verktyg till utrustningen. En del kunder som ska placera sågverket stationärt på en och samma plats väljer ibland bort den hydrauliska stocklyften och har sedan ett stockupplägg som man rullar över stockarna ifrån. För att öka kapaciteten och bekvämligheten på driften av sågverket så finns en mängd elektriska funktioner som underlättar sågningen. Några populära funktioner är stationär kontrollpanel, elektrisk automatisk-matning, datamåttställare, elektrisk bandstyrning, barkfräs och amperemätare.

Missa inga filmer – Prenumerera på vår YouTube-kanal!

Se video på youtube