Vi förstärker teamet!

Vi förstärker teamet. På bild fr.v Joakim Fahlgren Jimmy Marklund Anders Matsson

Under året så har vi haft en fantastisk efterfrågan på våra sågverk och produkter. Det har varit ett så hårt tryck att vi har behövt rekrytera och vi söker även fler medarbetare.

Nu senast välkomnar vi Anders Mattsson som kommer att jobba med försäljning av sågverk och hyvlar. Anders har många år i branschen när det gäller småskaliga sågverk då han tidigare jobbat med försäljning i 15 år. Anders kommer från Härnösand och kommer att jobba med försäljning samtidigt som han blir mässansvarig och kommer att medverka ute på mässorna för att visa sågverken.

Tidigare i oktober så anställdes Joakim Fahlgren som ny montör. Joakim har tidigare jobbat inom bolaget i över 7 år vilket gjorde att han snabbt var igång och förstärkte produktionsteamet direkt. Nu söker vi även en svetsare/verkstadsarbetare med anställning omgående.

På bild fr. vänster: Joakim Fahlgren Specialistmontör, Jimmy Marklund VD, Anders Mattsson Mässansvarig,


Bamsesågen tillverkar och säljer produkter för träförädling och småskaligt skogsbruk. Bolaget har egna varumärken av kedjesågverk och bandsågverk samtidigt som man är återförsäljare av en rad starka varumärken. Under 2020 ökade försäljningstillväxten med cirka 32% och nu närmar man sig en årsomsättning närmare 20 msek. Idag är man 9 heltidsanställda.