Mobila bandsågverk för legosågning

Trak Met 600 Standard Bandsågverk Legosågning Mobilt Sågverk

Vi har mobila bandsågverk för legosågning i olika storlekar, med eller utan hydrauliska verktyg för stockhantering. Med ett mobilt sågverk så kan du ta på dig legosågning eller enkelt såga på olika platser. Våra  mobila bandsågverk är professionella sågverk från Trak-Met.

  • Manuell eller hydraulisk stockhantering
  • Bandsågblad 35 – 50 mm
  • 1 eller 2 bromsade axlar, 80 km/h
  • Avtagbara skärmar och belysningsramp
  • Kraftig profil i sågbänken på 120x200x5/6 mm

Mobilt Bandsågverk Portabelt Sågverk Trailerpaket Legosågning

Mobilt Bandsågverk Portabelt Sågverk Legosågning Hydraulik Trailerpaket 1
Trak-Met är ett mycket stabilt och professionellt sågverk. Bandsågverket finns som stationärt eller mobilt samt i olika storlekar från mindre och enklare modeller till större och mer industriella sågverk. Trak-Met är ett premiumsågverk som ändå är mycket prisvärt. Du får mycket sågverk för pengarna och fri hemleverans gäller dit en lastbil kan köra inom Sveriges gränser. Hydraulisk bandstyrning och elektrisk höjdjustering ingår som standard på nästan alla modeller. När man tittar på ett sågverk från Trak-Met så kännetecknas dem av den kraftiga konstruktionen i både sågbänken och bandhuset. Det är rejäla balkar som löper efter varje sida av sågbänken. Även de allra minsta sågverken är mycket rejäla i konstruktion. Trak-Met har tre olika sågbänkar som alla har rejäla balkar i kraftiga dimensioner på vardera sida om bänken.

Vi hjälper dig gärna i valet av sågverk, allt efter dina behov och önskemål. Ring 0910-88019 för bästa service och support!

Läs mer om mobila sågverk